040 669 8004 info@alatar.fi

Sosiaalinen media

Suosituksi somessa?

Onko yrityksesi aktiivinen sosiaalisessa mediassa? Some on loputtomien mahdollisuuksien alusta uusien asiakkaiden kiinnostuksen herättämiseen ja nykyisten asiakkaiden mielenkiinnon ylläpitämiseen. Suosittelemme some-markkinointiin panostamista!

Me Alatarissa voimme hoitaa yrityksesi sosiaalisen median kanavia ja tuottaa persoonallista some-sisältöä valokuvien, grafiikan ja tekstin muodossa trendikkäitä hashtageja unohtamatta. Käytetyimpiä alustoja ovat mm. Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter ja YouTube.

Voimme myös opastaa alkuun, miten some-markkinointia kannattaa tehdä: millaista viestintää milläkin alustalla kannattaa suosia, ketkä ovat kohderyhmää missäkin, mitä rajoitteita eri alustoilla on ja niin edelleen.

Luodaan yhdessä näkyvyyttä yrityksellesi! 

Asiakkaamme kertoo

Olen ostanut Alatar Oy:lta sosiaalisen median assistentin palveluja, jotka ovat sisältänet mm. tekstien oikolukua ja hiomista myyvempään muotoon. Yhteistyö yrityksen kanssa on ollut sujuvaa ja kaikki työt ovat toteutuneet ajallaan nopeallakin aikataululla. Viestintä yrityksen kanssa on ollut helppoa ja suosittelen Alataria avuksi sosiaalisen median työhön, jolloin säästät aikaa yrityksesi ydinosaamisen.

Sampsa Villman

Same Sound & Camera