040 669 8004 info@alatar.fi

Kotisivut

 Eteneekö yrityksesi kotisivujen kehitys etanan vauhdilla?

Me Alatarissa loihdimme kanssasi modernit kotisivut, jotka ovat miellyttäviä katsella ja toimivat saumattomasti eri laitteilla – sekä sopivat juuri sinun yrityksellesi täydellisesti.

Rakennamme kotisivut maailman suosituimman julkaisujärjestelmän WordPressin päälle. WordPressin ansiosta voit itse päivittää sivujasi myöhemmin helposti – eikä huolta, me opastamme prosessin alusta loppuun!

Laadukkailla kotisivuilla on laadukasta sisältöä. Tarjoamme Alatarissa grafiikkaa, 3D-mallinnusta ja valokuvausta – näillä kaikilla voit kuvittaa kotisivujasi. Lisäksi kirjoitamme ja oikoluemme erilaisia tekstejä.

Avaimet käteen -paketti

Sinun ei tarvitse tietää mitään kotisivujen luonnista, sillä me opastamme koko prosessin alusta loppuun.

1. Sivutila eli host – missä dataa säilytetään? Etsitään yhdessä sopiva palveluntarjoaja.

2. Osoite eli domain – miten sivusi löytää? Rekisteröidään vapaana oleva domain-nimi yrityksellesi sopivalla päätteellä (esimerkiksi .fi tai .com)

3. Ulkoasu eli layout – miltä sivusi näyttää? Luomme ulkoasun toiveidesi pohjalta. Värit ja fontit valitaan yrityksesi imagoon sopivaksi. Käyttöliittymä rakennetaan niin, että käyttäjäkokemus on asiakasta miellyttävä. Moderni rakenne kotisivuilla toimii moitteetta myös mobiilissa.

4. Lisäosat eli pluginit – mitä lisäominaisuuksia kotisivusi tarvitsevat? Autamme valitsemaan hyödylliset lisäosat ja perehdytämme niiden asennukseen, käyttöön ja päivitykseen. Lisäosia ovat esimerkiksi ajanvaraus ja verkkokauppa. Suosittelemme aina vähintään tietoturvaa parantavaa lisäosaa.

5. Päivitys – miten kotisivusi pysyvät ajan tasalla? Opastamme, miten voit itse lisätä, muokata ja poistaa sisältöä WordPressin hallintapaneelissa.